Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Καιρός


Γενικά: Κακοκαιρία σε όλη την χώρα με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-14, στα δυτικά από 15-22, στα κεντρικά από 15-20, στα νότια από 15-23 και στα ανατολικά από 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα περιοδικά πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και βαθμιαία 6 και στα ανατολικά 7  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5-6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-14 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 24/10
Στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων  από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6, στα ανατολικά 6-8 και πιθανόν τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου