Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στην ανατολική χώρα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και ανατολική Στερεά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-21, στα δυτικά από 15-25, στα κεντρικά από 13-25, στα νότια από 18-25 και στα ανατολικά από 18-26 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια και ανατολικά του νομού τις πρωινές ώρες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-25 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-20 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 14/10
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου