Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά με πιθανότητα ασθενών σποραδικών βροχών μέχρι το απόγευμα στην κεντρική-δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο και βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-22, στα δυτικά από 12-26, στα κεντρικά από 13-25, στα νότια από 18-25 και στα ανατολικά από 18-26 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-26 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών σποραδικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-22 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 15/10
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και από την νύχτα στα βορειοδυτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου