Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Τοπικές νεφώσεις περιοδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-18, στα δυτικά από 9-23, στα κεντρικά από 7-21, στα νότια από 15-21 και στα ανατολικά από 15-23 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις από το απόγευμα . Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-20 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πιθανότητα ασθενών βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-18 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 28/10 (Εθνική γιορτή)
Στα δυτικά γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές στην κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, ανατολική Στερεά, Εύβοια και βόρεια Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου