Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το βράδυ ένταση των φαινομένων με καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-23, στα δυτικά από 15-26, στα κεντρικά από 15-25, στα νότια από 17-27 και στα ανατολικά από 16-25 βαθμούς Κελσίου.


Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών σποραδικών βροχών. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς σποραδικές βροχές που την νύχτα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-22 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 21/10
Αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι τοπικά έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου