Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Λαχανοσαλάτα με καρώτο


1 λάχανο σφικτό, 2 καρώτα, 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά), ½ κούπα ελαιόλαδο, 2 κ σ λευκό ξύδι, αλάτι

Σε ξύλο κοπής κόβετε το λάχανο σε ψιλές λωρίδες. Το βάζετε σε τρυπητό.
Καθαρίζετε και τρίβετε στον τρίφτη του κρεμμυδιού τα καρώτα. Τα βάζετε κι αυτά στο τρυπητό και ξεπλένετε σε αρκετά νερά. Τα αφήνετε να στραγγίξουν αρκετή ώρα.

Βάζετε σε σαλατιέρα, λιώνετε το σκόρδο, ανακατεύετε με το λάχανο και τα καρώτα και αλατίζετε.

Σ’ ένα βαζάκι κτυπάτε το λάδι και το ξύδι και περιχύνετε την σαλάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου