Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές με ένταση από το απόγευμα στα δυτικά, με σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Πιθανόν παγετός νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-13, στα δυτικά από 7-16 στα κεντρικά από 4-17, στα νότια από 10-17 και στα  ανατολικά από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα με τοπικές βροχές από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και βαθμιαία στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές  από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 3/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου