Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Λίγα χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας το βράδυ.
Παγετός τοπικά ισχυρός στα βόρεια το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 7, στα δυτικά από 0-12, στα κεντρικά από 2-11, στα νότια από 8-14 και στα  ανατολικά από 8-14 βαθμούς Κελσίου. Παγετός τοπικά τη νύχτα στα βόρεια.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά και  πιθανότητα  ασθενών βροχών τις πρωινές και βραδινές ώρες. Χιόνια στα ορεινά της Πάρνηθας και από το βράδυ σε όλα τα ορεινά και πιθανόν σε περιοχές στα βόρεια απάνω από τα 500 μέτρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης στα ανατολικά την νύχτα. Η θερμοκρασία  από 5-9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες και πιθανόν από το βράδυ χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-6 βαθμούς, με πτώση από την νύχτα.

Πρόγνωση για Τετάρτη 24/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, με σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου