Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στα ανατολικά και νότια. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-8, στα δυτικά από 8-13, στα κεντρικά από 7-12, στα νότια από 10-16 και στα  ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές. Χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και τις πρωινές ώρες και σε ημιορεινές περιοχές της Πάρνηθας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια και ανατολικά και αργότερα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα ανατολικά 7-8 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 7-11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών και ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά ημιορεινά και από τις νυχτερινές ώρες και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 6-8 βαθμούς.

Πρόγνωση για Δευτέρα 15/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Παγετός τοπικά το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου