Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική νησιωτική χώρα.
Παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Παγετός τοπικά το πρωί και την νύχτα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί –βορειοδυτικοί 6-8 και πιθανόν στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-10, στα δυτικά από 9-14, στα κεντρικά από 3-14, στα νότια από 10-15 και στα  ανατολικά από 11-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πάρνηθας. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 6-7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 7-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 5-10 βαθμούς.

Πρόγνωση για Παρασκευή 19/1
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τοπικές βροχές από το βράδυ. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά την νύχτα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Παγετός το πρωί στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου