Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, με σταδιακή βελτίωση.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 6, στα δυτικά από 4-12, στα κεντρικά από 4-10, στα νότια από 9-12 και στα  ανατολικά από 9-13 βαθμούς Κελσίου. Παγετός τοπικά τη νύχτα στα βόρεια.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά, με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν  και σε περιοχές στα βόρεια (πάνω από  500 μέτρα), με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα ανατολικά έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση τη νύχτα. Η θερμοκρασία  από 5-9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -1 έως 6 βαθμούς.

Πρόγνωση για Πέμπτη 25/1
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά, και νότια με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά κυρίως της Κρήτης μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Παγετός στα ηπειρωτικά το πρωί και το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου