Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές μέχρι το βράδυ στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Παροδικές χιονοπτώσεις (πάνω από 1000 μέτρα) στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-12, στα δυτικά από 8-15, στα κεντρικά από 11-16, στα νότια από 12-17 και στα  ανατολικά από 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες τις βραδινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-11 βαθμούς.

Πρόγνωση για Παρασκευή 12/1
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις από το βράδυ στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία 6-7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από την νύχτα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου