Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο.
Χιόνια στα βόρεια ορεινά και από το βράδυ και σε ημιορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά 8 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-14, στα δυτικά από 9-17, στα κεντρικά από 4-18, στα νότια από 11-18 και στα  ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με εξασθένηση από την νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και από την νύχτα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2-13 βαθμούς.

Πρόγνωση για Πέμπτη 18/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Παγετός τοπικά το πρωί και την νύχτα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί –βορειοδυτικοί 6-8 και πιθανόν στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση το βράδυ και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου