Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές μέχρι το μεσημέρι-απόγευμα στις Κυκλάδες, το βόρειο-ανατολικό Αιγαίο και μέχρι το βράδυ στα Δωδεκάνησα.
Χιόνια μέχρι το μεσημέρι σε ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς, καθώς και σε πεδινές περιοχές στη βόρεια Ελλάδα. Βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα πελάγη πιθανόν 8-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-8, στα δυτικά από 10-13, στα κεντρικά από 7-13, στα νότια από 12-16 και στα  ανατολικά από 11-16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός τοπικά τη νύχτα στα βόρεια.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Χιόνια στα ορεινά της Πάρνηθας. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τη νύχτα τοπικά 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 9-13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά  και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5-7 βαθμούς, με πτώση από την νύχτα.

Πρόγνωση για Τρίτη 23/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Λίγα χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας το βράδυ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα βόρεια το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου