Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Τοπικές βροχές και βαθμιαία  σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο και από τις βραδινές ώρες στην υπόλοιπη Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την κεντρική Μακεδονία, τοπικά ισχυρές.
Χιονοπτώσεις από το βράδυ στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτική Μακεδονίας (πάνω από 700 μέτρα). Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και βαθμιαία 6-7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από την νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-10, στα δυτικά από 6-14, στα κεντρικά από 6-14, στα νότια από 10-16 και στα  ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, με ένταση από την νύχτα με καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από την νύχτα. Η θερμοκρασία από 8-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-10 βαθμούς.

Πρόγνωση για Σάββατο 13/1
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς (400-600 μέτρα). Από το απόγευμα βελτίωση του καιρού από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου