Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στα δυτικά και νότια, με βαθμιαία επέκταση και στα ανατολικά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στα νότια τοπικά 6-7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-13, στα δυτικά από 6-16, στα κεντρικά από 7-16, στα νότια από 9-18 και στα  ανατολικά από 10-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από το βράδυ και σποραδικές καταιγίδες  την νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-12 βαθμούς.

Πρόγνωση για Πέμπτη 11/1
Νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο, πιθανόν τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων  στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα νότια 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου