Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, και την ανατολική νησιωτική χώρα.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και στα δυτικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-9, στα δυτικά από 8-15, στα κεντρικά από 5-15, στα νότια από 9-14 και στα  ανατολικά από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-9 βαθμούς.

Πρόγνωση για Τετάρτη 17/1
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα νότια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με επέκταση και ένταση των φαινομένων από το βράδυ στα βόρεια, βορειοδυτικά, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα δυτικά και βόρεια. Τοπικές ομίχλες το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 5-7 και βαθμιαία στα νότια πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου