Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στα ανατολικά και νότια. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-10, στα δυτικά από 4-13, στα κεντρικά από 6-13, στα νότια από 11-15 και στα  ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές, και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά έντονα τις πρωινές ώρες με βαθμιαία εξασθένηση. Χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Πάρνηθας και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από 500 μέτρα). Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9-13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παράκτια τμήματα. Βαθμιαία χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και από το βράδυ και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά 6-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-10 βαθμούς.

Πρόγνωση για Κυριακή 14/1
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και τις πρωινές ώρες στα νότια σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου