Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.
Χιόνια στα ορεινά και από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια ορεινά και τη νύχτα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ανατολική Μακεδονίας και της Θράκης. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια και από το βράδυ στην ανατολική νησιωτική χώρα τοπικά πιθανόν ισχυρά, με εξασθένηση τη νύχτα στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 0-11, στα δυτικά από 6-15, στα κεντρικά από 3-16, στα νότια από 11-16 και στα  ανατολικά από 11-16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός τοπικά τη νύχτα στα βόρεια.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τη νύχτα τοπικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τη νύχτα τοπικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2-11 βαθμούς, με πτώση από την νύχτα.

Πρόγνωση για Δευτέρα 22/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα πελάγη πιθανόν 8-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου