Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Παγωτό με αμύγδαλα


• ½ κιλό έτοιμο παγωτό βανίλια ή καϊμάκι, 150 γρ αμύγδαλα χωρίς φλούδι, μπισκοτάκια και σιρόπι από γλυκό κουταλιού, για το σερβίρισμα

Χονδροκόβετε στο μούλτι τα αμύγδαλα. Βγάζετε το παγωτό από το ψυγείο και το αφήνετε για 10 λεπτά. Το μεταφέρετε σε κομμάτια σε μεγαλύτερο μπολ. Προσθέτετε τα ¾ των αμυγδάλων, ανακατεύετε ελαφρά να ομογενοποιηθούν και το βάζετε πάλι στην κατάψυξη. Σερβίρετε σε μπολάκια, διακοσμώντας με τα μπισκοτάκια, τα υπόλοιπα αμύγδαλα και περιχύνετε με το σιρόπι από το γλυκό κουταλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου