Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Καιρός


Λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές απογευματινές ώρες θα αυξηθούν με πιθανότητα τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις τις πρωινές νεφώσεις στο βορειοδυτικό Αιγαίο. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-28, στα δυτικά από 18-28, στα κεντρικά από 16-29, στα νότια από 20-28 και στα ανατολικά από 18- 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη
Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχών σποραδικών καταιγίδων στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος, από το απόγευμα όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 με τάση ενίσχυσης στα 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου