Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Παντζαροσαλάτα με σκόρδο και κασέρι

4-5 παντζάρια μόνο τα γουλιά, 100 γρ κασέρι σε κυβάκια, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2 κ σ  ξύδι, 1 κ σ μουστάρδα, αλάτι 

Καθαρίζετε και βράζετε τα παντζάρια. Τα κόβετε στα τέσσερα και τα βάζετε σε μια πιατέλα και αλατίζετε. Προσθέτετε το σκόρδο και το κασέρι. Χτυπάτε σ’ ένα βαζάκι το λάδι, το ξύδι και την μουστάρδα και περιχύνετε την σαλάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου