Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πανζαρόσουπα

  • 3-4 μεγάλα παντζάρια κομμένα σε τέταρτα, 1 κούπα κρεμμύδι σε φετάκια, 1 πράσο σε ροδέλες, 1/2 κούπα ελαιόλαδο, 1 λίτρο ζωμό λαχανικών ή ζεστό νερό,  πιπέρι, τσίλι (προαιρετικά), αλάτι, μαϊντανό για το σερβίρισμα
Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το πράσο, προσθέτετε τα παντζάρια και συνεχίζετε το σοτάρισμα. Ρίχνετε σιγά-σιγά τον ζωμό και αφήνετε να σιγοβράσουν, μέχρι να μαλακώσουν τα παντζάρια. Περνάτε την σούπα στο μούλτι, την βάζετε πάλι στην κατσαρόλα ρίχνετε τσίλι, αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου