Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ατζέντα της ημέρας

- 24ωρη πανελλαδική απεργία έχουν εξαγγείλει  ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως. Επίσης συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στις 10.30 στην Ομόνοια.

 Στην απεργία συμμετέχουν:
- Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, εργαζόμενοι στις πολεοδομίες, στους δήμους, στις τράπεζες, στις ΔΕΚΟ, στην ψυχικοί υγεία, στην ειδική αγωγή, γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, πανεπιστημιακοί, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι,  μηχανικοί (ΤΕΕ), μετεωρολόγοι, βενζινοπώλες και πρατηριούχοι. Ακόμα:
- Με στάση εργασίας από 11:00-15:00 συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ
- Κλειστά τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά
-  Κλειστά θα παραμένουν έως τις 15:00 οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα
- Κλειστά θα παραμείνουν τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι, καθώς στην απεργία συμμετέχουν οι φύλακες αρχαιοτήτων.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
- Το Μετρό θα κινηθεί από 09:00-21:00. Δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο, (σταθμός Δ. Πλακεντίας) λόγω της απεργίας στον Προαστιακό. Επίσης οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» θα είναι κλειστοί, κατά την διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων.
- Τα λεωφορεία (ΕΘΕΛ), τα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ), και ο Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) θα κινηθούν από 09:00-21:00.
- Το Τραμ θα λειτουργεί από 06:00-24:00    

Ταξίδια
- Ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός
- Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής στην απεργία της  Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).
- 3ωρη στάση εργασίας ( 10:00-13:00) έχουν εξαγγείλει οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας. Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου