• 300 γρ σπαγγέτι, 300 γρ μανιτάρια σε φετάκια, 1 σκελίδα σκόρδο, ½ κούπα ελαιόλαδο, ½ κούπα γάλα, αλάτι, πιπέρι λευκό, τυρί τριμμένο (προαιρετικά)
Τσιγαρίζετε ολόκληρη την σκελίδα του σκόρδου στο λάδι και την βγάζετε. Προσθέτετε τα μανιτάρια, σοτάρετε σε δυνατή φωτιά, ρίχνετε το γάλα αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να πάρουν μια βράση, για να γίνουν σάλτσα. Βράζετε τα σπαγγέτι σε μπόλικο αλατισμένο νερό, μέχρι να γίνουν al dente, τα σουρώνετε και τα προσθέτετε στα μανιτάρια. Ανακατεύετε και σερβίρετε με τυρί τριμμένο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου