Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η Ατζέντα της ημέρας

- Η κεντρική Ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο θα είναι ανοιχτή από τις 10 το βράδυ της Κυριακής μέχρι τις 2-3 μετά το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας

Εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων
- 13.00 Η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων με ρυθμούς Latin θα βρίσκεται έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ Θησείου
- 13:00 Η Big Band του Δήμου Αθηναίων στην Πλατεία Μοναστηρακίου.
- 19:00 Οι Μορφές Έκφρασης κατεβαίνουν στη Διαδρομή της Πλάκας* με καρναβαλικά δρώμενα και γαϊτανάκι
- 20:00 Η μπάντα χάλκινων «Balkana mama» με μπουλούκι καρναβαλιστών στη Διαδρομή της Πλάκας * ζωντανεύει το πλακιώτικο καρναβάλι με αποκριάτικους ρυθμούς.
*Διαδρομή Πλάκας
Μετρό Ακροπόλεως - Σέλλευ - Βύρωνος - Πλ. Αγ. Αικατερίνης - Πλ. Φιλομούσου – Κυδαθηναίων – Αδριανού - Τριπόδων - Φλέσσα (αριστερά) Λυσίου - Μάρκου Αυρηλίου (Αέρηδες) - Αδριανού έως την Πλ. Μοναστηρακίου

- Αποκριάτικη γιορτή του Δήμου Ψυχικού- Φιλοθέης, από το πρωί και μέχρι τις τέσσερεις το απόγευμα στην Β΄ πλατεία του Ψυχικού. Πρόγραμμα πλούσιο και εντυπωσιακό, με κυρίαρχο στοιχεία, τη μουσική, το χορό, και το φαγοπότι, όπως προστάζει το έθιμο. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί.

- Αποκριάτικες εκδηλώσεις Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδας
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 15:00-18:00, κατά μήκος της λεωφόρου Αρτέμιδας, με εκκίνηση την πλατεία Αντιστάσεως (Κοπελάκη) και τερματισμό στο ξενοδοχείο «Μέδουσα». Συμμετέχουν ιδιωτικές σχολές χορού και θα γίνει παρέλαση καρναβαλιστών με τα παιδιά του σχολείου Αρτέμιδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου