Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ενημέρωση

- Ανακλήθηκαν από τον ΕΦΕΤ ανθρακούχα ποτά, Coca – Cola και Sprite λόγω δυσάρεστης οσμής και γεύσης
- Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν στις 23/2 τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα και το ΕΚΑΒ σε όλη την χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα Θεραπευτήρια Χρονίων Παθήσεων και τις Υπηρεσίες Υγείας-Πρόνοιας.
- Έως 28/2 οι αιτήσεις - δηλώσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2012 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
- Από 28/2 έως και 16/3 η υποβολή δικαιολογητικών στις επιτροπές νοσοκομείων, από υποψηφίους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις
- Παρατείνεται η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9), έως 5 /3 για τα φυσικά πρόσωπα και έως 30/4 για τα νομικά πρόσωπα.
- Έως 17/4 η προθεσμία για ενστάσεις-διορθώσεις στην ανάρτηση της κτηματογράφησης, σε περιοχές της ΒΑ Αττικής (Άγιος Στέφανος, Ανθούσα, Διόνυσος, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Ραφήνα, Ροδόπολη-Μπάλα και Σταμάτα).
- Μέχρι 30/6 παρατείνεται η προθεσμία για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων και μέχρι 30/9 η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης του ενιαίου ειδικού προστίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου