Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Κούλουμα 2012 Ατζέντα εκδηλώσεων

Δήμος Αθηναίων
- Στο Λόφο του Φιλοπάππου με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων με τη Νάντια Καραγιάννη & το Νίκο Καραγιάννη. Θα προσφερθούν φασολάδα, λαγάνες, ελιές και χαλβάς.
- Στο Πάρκο ΚΑΠΑΨ (Τριφυλλίας και Λάμψα - Αμπελόκηποι), όπου το πέταγμα του αετού θα συνοδευτεί παραδοσιακό γλέντι σε συνεργασία με την 7η Δημοτική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Α. Αμπελοκήπων.

Δήμος Ψυχικού- Φιλοθέης
- Η παραδοσιακή γιορτή της Καθαράς Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί στη Φιλοθέη, στο Άλσος Εθνικής Τράπεζας, με νηστίσιμα, παραδοσιακούς χορούς και διαγωνισμό χαρταετού

Δήμος Κηφισιάς
Κούλουμα από 10:30-14:00 Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου Νέα Κηφισιά

Δήμος Σπάτων- Αρτέμιδας
- Η Καθαρά Δευτέρα θα γιορταστεί στο πάρκο αναψυχής του δήμου Σπάτων- Αρτέμιδας (πίσω από το παγοδρόμιο Μπλάνος), από 11:00-15:00, με πέταγμα χαρταετού, σαρακοστιανά, κρασί και πολύ κέφι.

Δήμος Παλλήνης
-12:00 EXPO ATHENS Ανθούσα (εντός κλειστού εκθεσιακού χώρου) με παραδοσιακά- λαϊκά τραγούδια με την ορχήστρα «Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας», χορούς από το εφηβικό τμήμα παραδοσιακών χορών του δήμου, παραδοσιακά εδέσματα και κρασί για όλους.

Δήμος Σαρωνικού
Καθαρά Δευτέρα στην Παλαιά Φώκαια από 10:00 στο Λιμάνι με έκθεση χαρταετών, Επίδειξη μηχανοκίνητου αλεξίπτωτου πλαγιάς, Διαγωνισμός νηστίσιμης πίτας, Παραδοσιακοί χοροί και γλέντι για όλους με χορό, τραγούδια και κρασί

- Η Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου διοργανώνει γιορτή για τα κούλουμα στην παραλία Αναβύσσου Πέτρινο από 10:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου