Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Μανιταρόσουπα με σκορδόψωμο


• 200 gr μανιτάρια κομμένα σε φέτες, 2 κουταλιές βούτυρο, 2 κουταλιές καλαμποκάλευρο, 1 λίτρο ζωμό κρέατος ή κότας, 4 φέτες ψωμί, 4 σκελίδες σκόρδο, λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι και λευκό πιπέρι.
Σοτάρετε τα μανιτάρια στο βούτυρο, ρίχνετε το αλεύρι, τον ζωμό, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύετε και αφήνετε την σούπα να σιγοβράσει για 20 λεπτά.
Μπήγετε τα σκόρδα σε κάθε φέτα ψωμιού, πασπαλίζετε με ρίγανη, λάδι, αλατοπιπερώνετε, βάζετε σε ταψάκι και ψήνετε για 2-3 λεπτά στο γκριλ. Σερβίρετε με την μανιταρόσουπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου