• 2 κ σ ταραμάς λευκός, 1/2 κιλό ψωμί χωρίς κόρα, ¾ κούπας ελαιόλαδο, 1 σελίδα σκόρδο (προαιρετικά), 1 κουταλάκι άνηθο ψιλοκομμένο, 1 κουταλάκι μάραθο ψιλοκομμένο, χυμό ενός λεμονιού
Μουσκεύετε το ψωμί το στραγγίζετε να φύγουν τα υγρά και το βάζετε στο μπλέντερ. Προσθέτετε το σκόρδο και ενώ δουλεύετε το μίγμα σε μεσαία ταχύτητα προσθέτετε εναλλάξ το λάδι και το λεμόνι μέχρι το μίγμα να γίνει λείο και να ομογενοποιηθεί. Βάζετε σε σαλατιέρα προσθέτετε τον άνηθο και τον μάραθο ανακατεύετε και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου