½ κούπα ταραμάς κόκκινος, 1 κούπα ελαιόλαδο, χυμό ενός λεμονιού,3-4 μέτριες πατάτες βρασμένες και περασμένες από την μηχανή του πουρέ,1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, ελιές για το γαρνίρισμα.
Χτυπάτε στο γουδί τον ταραμά με το χυμό λεμονιού για να σπάσουν τ’ αυγουλάκια. Ρίχνετε εναλλάξ στο γουδί και χτυπάτε τον πουρέ πατάτας και το λάδι. Σερβίρετε σε μπολ, αναμιγνύοντας τα κρεμμυδάκια. Γαρνίρετε με ελιές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου