Συνολικές προβολές σελίδας
Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012
Ταραμοκεφτέδες με σπανάκι στον φούρνο
• 100 γρ ταραμάς λευκός, 250 γρ σπανάκι, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, 2-3 πατάτες βρασμένες, 2 κ σ ελαιόλαδο, 2 κ σ αλεύρι, λίγο φρέσκο δυόσμο, πιπέρι
Καθαρίζετε, πλένετε και ψιλοκόβετε το σπανάκι. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σπανάκι σε λίγο ελαιόλαδο. Αφήνετε να κρυώσει. Λιώνετε με το πιρούνι τις πατάτες, προσθέτετε τον ταραμά, το σπανάκι, τον δυόσμο ψιλοκομμένο, 2 κ σ αλεύρι, ανακατεύετε και αφήνετε το μίγμα να σφίξει στο ψυγείο. Αν χρειάζεται προσθέστε λίγο αλεύρι ακόμα. Πλάθετε σε κεφτέδες, βάζετε σε ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου