Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, την Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες. Βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες τις πρωινές ώρες, στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Αραιές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Αττική
Ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 2-6 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 29/2
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα στα ανατολικά και νότια για ασθενείς βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου