Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τσιπούρα με πράσα


4-5 τσιπούρες, 4-5 πράσα ψιλοκομμένα, 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη, αλάτι, πιπέρι

Καθαρίζετε τις τσιπούρες, τις αλατίζετε μέσα κι έξω και τις βάζετε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά.

Σε μια ρηχή και φαρδιά κατσαρόλα, μαραίνετε τα πράσα, προσθέτετε την ντομάτα, το σκόρδο, το μαϊντανό και το πιπέρι.

Βάζετε τα ψάρια πάνω στην σάλτσα και μαγειρεύετε μέχρι να βράσουν οι τσιπούρες. Αν χρειάζεται προσθέτετε λίγο χλιαρό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου