Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ενημέρωση


Έκτακτες κυκλοφοριακές αλλαγές την Πέμπτη 28/10 λόγω των μαθητικών παρελάσεων, με απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης από τις 06:00 πμ και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 10:00 πμ και έως και το τέλος της παρέλασης, στους κεντρικούς δρόμους των δήμων της Αττικής.

Στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων στους οδούς : Σκουφά, Λυκαβηττού, Σόλωνος (στο τμήμα μεταξύ των οδών Κανάρη και Σίνα) και Δημοκρίτου (στο τμήμα μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά).

Επίσης λόγω της παρέλασης δεν θα επιτρέπεται η κίνηση στη λεωφόρο Αμαλίας, στην οδό Πανεπιστημίου και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας (στο τμήμα μεταξύ των οδών Σέκερη και Πανεπιστημίου).

Λόγω των εργασιών στην σιδηροδρομική γραμμή, την Πέμπτη 28/10 δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια στο τμήμα του Προαστιακού από το σταθμό Λιοσίων, έως το σταθμό Νερατζιώτισσα.

Συνεχίζοντας για δεύτερη εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους οι έκτακτοι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού, την Πέμπτη 28/10 θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στις 10:30 πμ στην είσοδο του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου