Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μοδάτα αξεσουάρ για να μη περνάτε απαρατήρητη!


Μια βόλτα στα μαγαζιά της περιοχή σας θα σας πείσει , ότι το πιο μοδάτο αξεσουάρ για φέτος είναι το καπέλο και το σκουφί καθώς και τα συμπληρωματικά τους. Κασκόλ, γάντια, γκέτες, μανσέτες, εσάρπες, λαιμοί, αυτάκια, κοσμούν τις βιτρίνες των γυναικείων με ρούχα καταστημάτων .

Η ποικιλία σε χρώματα, υφή και σχέδια μεγάλη. Θα βρείτε σκούφους μαλακούς και χνουδωτούς, καρό ή ζακάρ, με χοντρή πλέξη, με ρίγες, με φιογκάκια, με γούνινα τελειώματα, (ελπίζω οικολογικά ), με μπομπόνια ή πλεξούδες που φτάνουν ως τους ώμους.

Μονόχρωμους, λευκούς η γκρι σκούφους , κόκκινους σε όλο το φάσμα αυτού του χρώματος, και βέβαια δε λείπουν οι ευκολοφόρετες καφέ αποχρώσεις, που καλωσορίζουν τις κρύες μέρες μας. Όπως και τα καλόγουστα καπέλα σε τολμηρά χρώματα και σχέδια. Κλασικά υφασμάτινα, βελούδινα, και μάλλινα, που δίνουν ιδιαίτερο λουκ.

Ακόμη στα αυτιά μου ηχεί η φωνή της μαμά μου, ως παιδί. Κάνει κρύο… το σκουφί σου το πήρες? Εκτός λοιπόν από την αποτελεσματικότητά του στο κρύο, ο σκούφος ή το καπέλο είναι ένα όμορφο αξεσουάρ, που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά στυλ ντυσίματος (πρωί - βράδυ), και να σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Όταν μάλιστα τα συνδυάζετε με τα συμπληρωματικά τους, γάντια ή γκέτες, κασκόλ ή εσάρπα, σίγουρα δεν περνάτε απαρατήρητη. Το μόνο που μπορώ να βρω αρνητικό είναι, ότι όταν τα φοράς για ώρα ,το καπέλο ή το σκούφο και τον βγάλεις, το χτένισμά σου δεν είναι αυτό που ονειρεύτηκες!

Οι τιμές τους είναι ανάλογες με τη ποιότητα αλλά και το κατάστημα, όμως υπάρχουν για όλα τα πορτοφόλια. Προσθέστε αυτό το αξεσουάρ φέτος στην εμφάνιση σας και σίγουρα θα κάνετε τη διαφορά!

Κατερίνα Καψοκαβάδη Μάντη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου