Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Πολιτιστική Ατζέντα


Η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιεί συναυλία για την ηθική και οικονομική ενίσχυση του σωματείου «Κιβωτό του Κόσμου» σήμερα στις 20:30. Συμμετέχουν: Αλκίνοος Ιωαννίδης, Χρήστος Θηβαίος, Φοίβος Δεληβοριάς, Λιζέτα Καλημέρη, Ορέστης Ντάντος, Μαρίζα Ρίζου, Ρένα Μόρφη και τα συγκροτήματα «Πρώτο ταξίδι» και «YIANNEIS». Εισιτήριο 10€ (προπώληση) 15€ (ταμείο εισόδου)

Το Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς) με πρόγραμμα λειτουργίας από τις 19:00-24:00, με εκθέσεις «Ενδύεσθαι» και η «Πόλη του Αρά Γκιουλέμ», μουσική εκδήλωση σε λάτιν ρυθμούς, ενώ θα υπάρχουν και εκπτώσεις στις εκδόσεις και στα αντικείμενα.

Το Μουσείο Ηρακλειδών (Θησείο) με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου, συμμετέχει στον εορτασμό της ημέρας των Μουσείων, προσφέροντας ελεύθερη είσοδο στην έκθεση και δωρεάν ξενάγηση (ώρα 13:00 μμ).

Την Τρίτη 19 Μαΐου 2010 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου, εκδήλωση με τίτλο «Η Ουσία και η Αθανασία όμως Ψυχής», με κεντρικό ομιλητή το Δρ. Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών – συγγραφέα Γεώργιο Σωτ. Φουντουλάκη.

Tο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης θα παραμείνει ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο. Στις 19:30 διοργανώνεται από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) εκδήλωση με θέμα «Μουσεία για την κοινωνική Αρμονία, ενώ υπάρχουν και εκπτώσεις στις εκδόσεις και τα αντικείμενα.

Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης θα είναι ανοιχτό από τις 10:00- 23:00 με ξεναγήσεις, εγκαίνια τις έκθεσης «Time within us» στο πλαίσιο τις Μπιενάλε Φωτογραφίας, θεατρική παράσταση και μουσικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου