Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Η Ατζέντα της ημέρας


Breakfast festival στις 29 & 30/5 στο Σύνταγμα
Το μοναδικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό διήμερο για τη σημασία του πρωινού γεύματος θα είναι κοντά σας για τρίτη συνεχή χρονιά. Περιλαμβάνει: συμβουλές και προτάσεις διατροφής και υγείας από επιστήμονες διαιτολόγους – Έκθεση προϊόντων διατροφής-Δραστηριότητες για παιδιά- Πολλές εκπλήξεις.

Κλειστό θα παραμείνει το Σαββατοκύριακο 29-30/5 το τμήμα του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου, από την Ομόνοια έως τα Άνω Πατήσια, λόγω εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής. Το επιβατηγό κοινό μπορεί εξυπηρετείται από την γραμμή 2 του Μετρό και από την λεωφορειακή γραμμή Χ8.

Στις Πανελλαδικές εξετάσεις οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τελειόφοιτοι Δ΄ Τάξης Εσπερινών λυκείων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδας Β) εξετάζονται σήμερα στα μαθήματα:
-Αρχές οικονομικής θεωρίας Μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων

Ο Δήμος Χαλανδρίου και ο Οργανισμός Νεολαίας & Άθλησης διοργανώνουν τους Διαδημοτικούς Μαθητικούς Αγώνες Στίβου που θα πραγματοποιηθούν σήμερα (8-12 πρωί και 5-9 βράδυ) στο Αθλητικό Κέντρο Ο.Ν.Α. "Νίκος Πέρκιζας" (Λ.Πεντέλης 150, Χαλάνδρι - έξοδος 12 Αττικής Οδού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου