Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες που στο Ιόνιο, την Ήπειρο και πιθανόν τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Μακεδονία τοπικά ισχυρές με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.
Εννοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 5-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-26 στα δυτικά από 18-26, στα κεντρικά από 15-28, στα νότια από 17-27 και στα  ανατολικά από 18-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 16-28 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρες βροχές στα γύρω ορεινά, με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15-26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 4/5
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά το απόγευμα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου