Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Καιρός

Γενικά
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια,
με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία, όπου τα φαινόμενα μπορεί να είναι τοπικά ισχυρά. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-5 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-28 στα δυτικά από 14-27, στα κεντρικά από 14-30, στα νότια από 16-27 και στα  ανατολικά από 17-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία 17-29 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και ένταση των φαινομένων από το βράδυ με σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και από το απόγευμα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 16/5
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Μακεδονία τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς και στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.  Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια κυρίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου