Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρές με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-25 στα δυτικά από 14-25, στα κεντρικά από 12-25, στα νότια από 15-24 και στα  ανατολικά από 18-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως από το μεσημέρι. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία 15-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά διαστήματα ισχυρές, με εξασθένηση  των φαινομένων από την νύχτα. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 7/5
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης  με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στην Εύβοια και μέχρι το απόγευμα στο ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πιθανόν τα Δωδεκάνησα και την ανατολική Στερεά καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη πρόσκαιρα τοπικά  6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου