Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Καιρός

Γενικά
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά, στα νότια και στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα σποραδικών βροχών στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα τις μεσημβρινές και απογευματινές  ώρες.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-30 στα δυτικά από 15-31, στα κεντρικά από 15-28, στα νότια από 18-26 και στα  ανατολικά από 18-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα  αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά  Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία 18-28 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και νότια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  και τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 16-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 28/5
Γενικά αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου