Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Καιρός

Γενικά
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρές στα δυτικά και τα βόρεια κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13-25 στα δυτικά από 13-25, στα κεντρικά από 13-25, στα νότια από 17-25 και στα  ανατολικά από 17-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία  αυξημένες και από το μεσημέρι τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 9/5
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, τοπικά ισχυρές στην Ήπειρο και τη Μακεδονία, με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου