Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά και από τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες.
Εννοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-29 στα δυτικά από 16-30, στα κεντρικά από 16-30, στα νότια από 19-28 και στα  ανατολικά από 29-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 17-29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 16-27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 24/5
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στα κεντρικά και τα βόρεια και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες, με εξασθένηση τη νύχτα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου