Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-27 στα δυτικά από 15-28, στα κεντρικά από 16-28, στα νότια από 18-26 και στα  ανατολικά από 18-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα δυτικά και βόρεια Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία 17-28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 26/5
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου