Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.
Σταδιακή εξασθένηση από τη νύχτα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-26 στα δυτικά από 17-27, στα κεντρικά από 16-28, στα νότια από 18-26 και στα  ανατολικά από 18-29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανόν τοπικά ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 17-27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές, με ύφεση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 25/5
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου