Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Καιρός

Γενικά
Άστατος με νεφώσεις τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, με χαλαζοπτώσεις  πιθανόν τοπικά ισχυρές στην Μακεδονία και την Θράκη.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-23 στα δυτικά από 14-24, στα κεντρικά από 12-25, στα νότια από 15-25 και στα  ανατολικά από 17-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία 13-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις  μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 14/5
Γενικά αίθριος με νεφώσεις στα ηπειρωτικά, δυτικά και βόρεια και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου