Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Καιρός

Γενικά
Άστατος με τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην ανατολική νησιωτική χώρα καθώς και στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα νότια πελάγη πρόσκαιρα τοπικά  6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-25 στα δυτικά από 16-25, στα κεντρικά από 15-25, στα νότια από 16-23 και στα  ανατολικά από 16-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία 16-24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 8/5
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά πιθανόν τοπικά ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου