Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά.
Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα πελάγη 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 0-11, στα δυτικά από 5-14 στα κεντρικά από 4-13, στα νότια από 10-15 και στα  ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανόν  πρόσκαιρα ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα (πάνω από 800-900 μέτρα). Σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 8-12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 6-9 βαθμούς.

Πρόγνωση για Παρασκευή 5/1
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα δυτικά, με τοπικές βροχές στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου