Εύκολο, γρήγορο, μυρωδάτο
και νόστιμο παραδοσιακό γλυκάκι
Υλικά
Εκτέλεση
Σε μια χαμηλή κατσαρόλα αναμειγνύετε το ρύζι, το γάλα, την
ζάχαρη, το βούτυρο. Ψήνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράσει το ρύζι και να πήξει
το ρυζόγαλο. Λίγο πριν το τέλος χτυπάτε το αυγό, ρίχνετε λίγο ρυζόγαλο στο αυγό
ανακατεύετε και σιγά-σιγά ρίχνετε το αυγό στο ρυζόγαλο ενώ συνεχίζετε το
ανακάτεμα με ξύλινη κουτάλα. Μοιράζετε το ρυζόγαλο σε μπολάκια και πασπαλίζετε
με κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου